dinsdag 29 november 2016

Een vergaarbakje van stof oftewel de Kaia Mini Fabric Bin! (en ik mag een patroontje gratis weggeven!)

Zo'n groepsactiviteit, die ik dan ook nog zelf mee organiseer, is niet bevorderlijk voor mijn productiviteit. Ik leerde al een beetje uit mijn vorige ervaring en bereidde me beter voor om gelijk een pijl uit een boog in gang te schieten tijdens onze naaimarathon voor het goede doel. Ietwat ijdele hoop, ik had het kunnen weten, maar dankzij de juiste patroonkeuzes bleef de schade enigszins beperkt! Ik zocht vooraf naar de allergemakkelijkste naaipatronen (zie dit blogbericht met GIVE AWAY!!!) en maakte o.a. gebruik van een patroon dat de dame achter de blog AppelGreenCottage me schonk. Bedankt Damjana, je redde mijn dag ;-).
Kleine stoffen "bakjes" zorgen voor instant gezelligheid en een opgeruimd gevoel. Ze lijken me ook ideaal om kruidenplantjes mooi uit te stallen. Je  kan vergroten en verkleinen naar wens.  De uitleg bij het patroon is zo helder en goed geïllustreerd dat zelfs een kieken zonder kop tijdens stressmomenten het Noorden niet verliest. Mijn kinderen plaatsten hun bestelling al. Deze mandjes zijn bestemd voor het goede doel!
Als ik ze nog eens maak, gebruik ik Decovil voor iets meer de stevigheid.Zie ook jij er een tof kerstcadeau in? Je kan het patroon hier nu extra goedkoop aanschaffen. Wil je het liever gratis uitproberen? Ook dat kan. Ik gooi de komende dagen met kadootjes. Vertel hieronder even wat je erin wil opbergen ;-). Na 10 december maak ik de winnaar van dit patroontje bekend! (Hier vind je de winnaar!)

(Wil je reageren maar heb je geen Googleaccount? Geen nood: je kan via OpenID onder je eigen naam een reactie plaatsen!)

Naaisgroetjes TinneV

8 opmerkingen:

 1. Leuk gedaan! Dat vogelmandje zou hier scoren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja lijkt me wel tof om zelf ook eens te maken, als cadeautje. Mandjes heb je nooit genoeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk ideetje met de feestdagen in het vooruitzicht! Op mijn lijstje staan nog een heleboel dingen, gelukkig heb ik nog een maand tijd om ze af te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed idee! Zoals iedereen die creatief bezig is, zijn er 1001 mogelijkheden om gerief (brol voor de 'groene zak' volgens m'n partner) in zo een mandje op te bergen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Perfect! Zoals ik al zei, de naaikamer is work-in-progress en wordt gedeeld met de zonen. Ik ben nog op zoek naar toffe mandjes / potjes / bekertjes om stiften, kleurpotloden, stempels, … in op te bergen. met dit patroon hoef ik niet de Ikea/Action/Hema af te schuimen, maar kan ik het gewoon lekker zelf maken, meteen in de juiste kleuren! Ik ben kandidaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke mandjes! Ik heb, zoals iedereen, heel veel dingen die het opbergen waard zijn... Maar één concreet iets, kan ik alvast wel vertellen. Onze keukenkast is de verzamelplaats voor kabeltjes allerhande: lader van de gsm, van de babyfoon, van de draagbare telefoon, oortjes, ... Dat is uiteraard geen zicht, en daarom heb ik nu alles in een mandje gegooid en dat op de kast gezet. Toch al een netter zicht. Het is alleen een doorsnee rieten mandje, dus dat kan zeker en vast wat vrolijker... nu nog een patroon voor een tof stoffen mandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, deze zijn er echt leuk uit!!
  Ik zou deze echt graag willen uitproberen... Heb nu al de stofjescombinatie in mijn hoofd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!