maandag 27 juni 2016

Juf- en meesterkadookestijd

Voor je het weet is een schooljaar gepasseerd... Op nen ik en ne flik, gelijk een goei match van de Rode Duivels, is het voorbij. 
Elk jaar trek ik de kar van het gezamelijke juf (en dit jaar ook meester)kado mee. We gaven al vanalles: kommetjes van strijkparels gevuld met kersen, eerste letter van de voornaam gemaakt van wasco's, indianenknuffelfamilie, een wandklokklok met foto's van de kinderen van de klas, een vriendenboek met tekeningen voor de juf... 
Dit jaar wordt het een gepersonaliseerde geupcyclede pennenzak, gevuld met kadobonnen van de gemeente. Ik vond mijn mosterd hier. Simpeler kan haast niet. Voor mij was het al genoeg ;-). 

De juf van Tijs krijgt een panda-pennenzak. Mijn Cameo was weer mijn beste vriend! De panda kan je vinden op het flockbord op onze pinterestpagina (https://nl.pinterest.com/naaisgerief/naaisgerief-flock-flex-vinyl-plotter/). De voering ken je inderdaad hier van ;-)
De meester is een voetballer én een topper. Ook deze prent pinde ik. 


De eeste keer een gewone rits inzetten, zorgde voor gefoeter. De riemlitskes van de verknipte jeansbroeken bleken uitstekende camouflageattributen! Het ziet er uit alsof het zo moest zijn!


Hoe doe jij dat met afscheid van de juf of meester? Nieuwe ideeën zijn zeer welkom!


Naaisgroeten TinneV!

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!