maandag 8 februari 2016

Carnaval Op de cat(trap)walk

Geen weer om een hond door te laten, laat staan verklede kinderen... De één na de andere carnavalstoet wordt afgelast! Gelukkig is er nog tinternet... Op de trapwalk dan maar om de outfits van de kleinkinderen te showen. De modellen van dienst zijn Sam, Louise, Noor en Sophia! 

Ridder Sam staat klaar om zijn prinses Louise te verdedigen. Hij is, behalve zeer galant, erg modebewust. Zo koos hij voor een stijlvolle schede die past bij zijn ridderoutfit. In zijn super stevig harnas kan hij met zijn zwaard alle aanvallende slechteriken in stijl verslaan! Kijk met open mond naar hoe cape wappert in de wind wanneer hij je op zijn strijdros voorbij galoppeert!De kleermaker van Sam koos voor de mantel de "Cape van de prins van Doornroosje" uit Het Grote Disney Verkleedboek van Knipmode. Het harnas en maliën helm komen uit Zelfmaak-ideeën voor de verkleedkoffer van van La Maison Victor.

Brandweervrouw Louise schittert in een gewaagde creatie. Weg met dat saaie blauw. Oma koos voor flashy geel en felrood en was creatief met de Corduroy Jas uit Ottobre (4/2014)). Nieuwe modetrend in de brandweerwereld?


Recht uit de savanne: aanschouw giraffe Noëmie en luipaard Luigi. In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight! Wat vinden jullie van hun aaibaarheidsfactor? Vooral dan de staartjes vertederen menig junglebewoner...


De pakjes zijn gemaakt uit superzacht namaakbont. Het patroontje komt uit Ottobre (6/2010 - Velours Overall Jumpin'in).

Elke modeshow eindigt met een trouwjurk - dus ook deze trapwalk... Wie zou niet willen trouwen met de superschattige prinses Elsa? Ook hier kleurde de styliste buiten de lijntjes. Het klassieke wit werd ingeruild voor wilde zijde en kant in fuchsia blauw.Elsa selecteerde uit het "Grote Disney Verkleedboek" de top en de mantel van de prins, beide van Doornroosje.Naaisgroeten van Bea

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!