woensdag 31 januari 2018

Een heel kjoete Norino Sweater en een "how to make your own quote"!

HIER toonde ik dat de Norino Sweater best voor jongens kan... Eentje is geentje dus kreeg de grote zus ook haar exemplaar.

Met een quote natuurlijk... Eentje die ze zelf koos. Cute moest dan wel anders geschreven worden want anders kon er geen hartje op een i (ofzo)... en dat was juist het kjoetste van al!

Ik maakte mijn quote met de Cameo Silhouette maar eigenlijk heb je die voor zo'n eenvoudige creaties helemaal niet nodig! Dus ook met een schaartje en een beetje vaste hand kan je aan de slag.


Toffe lettertypes kan je gratis donwnloaden via vb. DaFont. Via deze LINK kan je meer info vinden over hoe je een lettertype kan toevoegen aan je bestaande collectie.


Typ dan je quote, knip deze ruw uit en plak deze op de glanzende kant van flexfolie. Knip de quote perfect uit met klein schaartje met scherpe punt en leg je hem op je shirt/sweater. Pers hem stevig met je strijkijzer op de katoenstand (ik doe dat op onze stenen vloer) zeker 30sec. Laat wat afkoelen en pulk de glanzende plastic laag van je letters. Klaar!Wij kijken uit naar jouw quote! 

PS: Ik vergrootte de halsopening en verlengde de sweater voor Noor (1m53 groot)

 

Naaisgroetjes TinneV (en Noor;-)!)

10 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!