woensdag 7 september 2016

Chromed out pimped out luie wijven turnzakje

Tinne zei in haar vorige post al dat mijn zoon ook al een jaar met zo een kussensloop zakje naar de zwemles komt. Ik maakte er zelfs een rugzakje van met een touwtje door een net oogje. Na zwemles nr 1 lag dat oogje er natuurlijk al uit want zoals het een lui wijf betaamt had ik natuurlijk geen versteviging gebruikt. Ik haalde wel de rits eruit Tinne! Ondanks alles heeft het rugzakje toch een heel schooljaar goed gediend.


Nu kreeg ik op die bewuste blogmeeting waar al veel over geschreven is ook een gigantische lap kunstleer van Droomstoffen (als mijn wilde ideeën hiervoor lukken dan lees je het hier nog wel!). Toen ik dat rugzakje nog eens vastpakte, kwam er nog een idee: als ik die hoekjes nu eens verstevig met kunstleer! Zo gezegd zo gedaan en bleef dat leer nu eens liggen/plakken dan was het misschien recht geweest maar luie wijven gaan pas iets lostornen als het écht niet anders kan! Ik was er trouwens goed op tijd aan begonnen aan dat zakje maar heb het nu pas afgewerkt onder impuls van Tinne haar blogpost en ruim een halve dag te laat voor de eerste turnles van de zoon :-).

 En als het zakje op een rugje hangt, zie je er toch niets meer van!
Naaisgroetjes Stella*

4 opmerkingen:

 1. Mooi en praktisch en .... idd niet veel werk om te maken - ik heb hier ook nog van die kussenslopen - weet al waarvoor ik ze ga gebruiken - op naar de volgende hype in naaisland ? 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kei leuk gepimpt! Sorry Stella, maar officieel is dit dus geen luiewijvendaad! Ik dacht uiteraard ook aan het nesteloog enzo maar toen het gisteren 23u was, wou ik echt op amper 10 minuten 2 zakken in elkaar zitten hebben. Verstevigen, nestelogen, leer knippen... zeker 20 minuten alles tesamen ;-DD

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, dat leer moet je idd niet onderschatten! Vreselijk om op z'n plaats te houden. Bij deze moogt ge met de hoofdluiewijvenprijs gaan lopen. Vooral eigenlijk omdat ge de rits hebt laten zitten en gewoon toegenaaid! Deze titel is voor de rest anders helemaal niet op u van toepassing!

   Verwijderen
 3. Ook goed opgelost en inderdaad, dat ziet geen kat :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!