dinsdag 30 augustus 2016

Eerste blogmeet van mijn leven en...

... komende Sew Challenge. 
Op vorige zaterdag, zowat de warmste dag van 2016, won de goesting om andere blogsters (organisator Davina, Veerle, Brighid, Tine, Kim, Dominique, CarlaOndinneke, Sarah, Stephanie N, Lieve, Miranda, Caroline, Karoline, Marie-Paul, Stephanie B, Lieve en Margot) op een hete broeierige zolderkamer te ontmoeten het van het verlangen naar een gezellige BBQ, verkoeling in een zwembad met cocktail in de hand... Wil wel wat zeggen, niet?

Het enthousiasme van organisator Davina en de tipjes van de sluier die ze af en toe oplichtte in onze "geheime" facebookgroep, zat daar voor alles tussen! Petje af voor wat zij op enkele weken tijd gerealiseerd kreeg! Nieuwsgierig? Ga vooral op haar blog eens kijken naar het verhaal. Ze doet het hele concept gedetailleerd uit de doeken.

Eerlijk, een afspraak met een boel onbekende dames: ik vond het spannender dan ik wil toegeven ;-). Gelukkig ging mijn immer relaxte medeblogster/vriendinnetje Stella ook mee ;-)

Ik vertrok met massa's vragen die ik wilde stellen maar uiteindelijk toch niet gedropt heb ;-). Duhus, moet er absoluut een vervolg komen. Nu de gezichten wat minder vreemd zijn, is de drempel waarschijnlijk wat minder hoog ;-). Een aantal onder hen zal ik in elk geval al terug ontmoeten op het naaiweekend dat Oma Bea en ik organiseren begin november! Joepie! 

Een klein impressie (met heel veel dank aan Tine voor de foto's!).

Davina zorgde voor een (veel grotere dan hier te ziene) prijzentafel dankzij zeer gulle sponsors!


Ik ging oa met een prachtig Soft Cactus-stofje van PiekeWieke aan de haal en een jeansstof van Droomstoffen! De plannen zijn al zo goed als gesmeed ;-)
De bloggende dames waarmee ik "tetterde" vielen 100% mee ;-). Ik had gezellige babbels en vond het leuk de gezichten achter de blogs "intecht" te leren kennen. Als je blogs leest, krijg je een beetje het gevoel dat je de blogster in kwestie "kent". Zeker als je wederzijds op elkaars blog-, instagram-, facebookberichten reageert... Gek hoe je dan toch over enkele drempels moet als je elkaar buiten het "veilige" virtuele wereldje ontmoet. Toch vond ik dat ik deze "horde" moest nemen...

... Ik ga even iets pijnlijks vertellen. Tijdens de borstvoedingsperiode van Noor bouwde ik een online "vriendschap" op met een heel lieve jonge vrouw. We herkenden zoveel in elkaar, in elkaars ideeën enz... Ze werd helaas heel erg ziek en ook toen hielden we veel en intens contact... Maar... omdat ik het te spannend vond om haar echt te leren kennen en vreesde dat we elkaar in het echte leven toch niet zouden liggen, kwam er (ondanks haar voorstellen) geen IRLdate van... Het contact verwaterde hierdoor toch wat tot het er helaas ook nooit meer van kon komen. Ik was er zo het hart van in toen ze overleed. Heel erg dom vond ik mezelf vooral... Ik ben er zo zeker van iets heel moois te hebben laten liggen. Omdat spijt te laat komt, wil ik mooie kansen niet meer uit de weg gaan...

Soit... 
Het is nog niet afgelopen! Ik kijk (alweer) met goesting uit naar een smsje van Davina i.v.m. een uitdaging die nog volgt... Zelf ga ik een naaister uitdagen en zal ik worden uitgedaagd om uit onze comfortzone te komen. Wordt vervolgd!!!


Naaisgroetjes TinneV

22 opmerkingen:

 1. Het zag er alleszins plezant uit! Voor mij is het ook telkens weer een drempel over gaan, zo'n ontmoetingen met een groep bekende onbekenden... gelukkig leert een mens daar ook in, in die dingen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad... Gek eigenlijk, we zijn uiteindelijk allemaal maar mensen die er zijn met dezelfde bedoeling he ;-)

   Verwijderen
  2. amaai sarah maar u wil ik ook wel is ontmoeten hoor!!

   Verwijderen
 2. Zo blij jou en Stella te leren kennen! Echtegintechtig

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was plezant om jou in 't echt te zien :) En zo'n mooi maar spijtig verhaal, ik begrijp heel erg goed dat je er nu wat anders tegenaan ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt echt als een heel leuke ervaring!

  Dit soort ontmoetingen vind ik ook heel spannend, maar vaak is het inderdaad heel goed om door te bijten en te zien hoe het gaat. Klikt het niet, kan je achteraf nog wat afstand nemen...

  Ik hoop in elk geval dat er een vervolg komt en dat ik dan wel kan komen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was super gezellig! Ben helemaal nog niet uitgetetterd dus er mag een vervolg komen 😄

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Iets zegt mij dat er een tweede editie komt...! Hopelijk leer ik jou dan ook beter kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu ben ik wel curieus naar de vragen die ge nog had ;), blij om met jullie ne spaghetti en leuke avond te mogen delen.

  Hopelijk tot snel??
  Dikke zoen Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh Sarah, vragen is my middle name ;-) Ik heb altijd vragen, tot vervelens toe ;-).

   Verwijderen
 8. Wat een heerlijke avond... Heel fijn om naast jullie te zitten, Tinne en Stella. Graag tot op editie 2 van de blogmeet :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kan niet anders dan leuk zijn - zo'n blog/naais dames bij elkaar. Ik zie er naar uit om sommigen van jullie te leren kennen tijdens ons naaiweekend

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja! Mij lijkt die stap ook ...héél eng! Maar ik ben wel blij dat het zoooo goed meeviel voor jou!! Ik zou dat eigenlijk ook wel eens willen proberen, ooit, als ik superstoer ben!!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!