zaterdag 13 augustus 2016

Billie-boy

Ik had een productief naaiweekje. We speelden "KidsClothesWeek"je... Voor echt lukte dit jaar niet wegens te weinig voorbereidingstijd! 

Diegenen die ons volgen op Instagram konden al zien dat ik alweer aan het testen sloeg. Er moeten nog enkele aanpassingen gebeuren en dan lanceert "FromNikiWithLove" een nieuw patroon voor meisjes. Foto's volgen! 

Omdat ik helemaal ondersteboven ben van dit super stofje, kocht ik het (uiteindelijk) in alle beschikbare kleuren. Met het oudroze ben ik nog aan de slag. Ook het resultaat daarvan volgt. Met het oudroze ging ik ondertussen ook aan de slag.  Dat het weer klopt als een bus ;-). Het grijs-blauwe liet ik eerst liggen... Ik zag het niet meteen... Tot ik hier mijn jurkenstofje bij een jongetje zag! De zaak was gelijk beklonken. Ik zou twinnen (x2 zelfs!) met de zoon! En dat terwijl ik dacht in wezen geen twinner te zijn ;-). 

Om het me niet al te moeilijk te maken, groef ik in mijn chaotische patronenkast en diepte er al getekende Billie-patroondelen uit. Ik koos voor de raglanversie met paspel. Ons favorietje zoals je hier al kon zien.

Een avondje gezellig naaien met vriendinnetje Isabel zorgde voor dit resultaat. Oh, ik vind het zoooooo mooi <3 (dit omdat ik zelf ook eens een hartje wou maken ;-)). 


Veel zomergroetjes van TinneV!!

19 opmerkingen:

 1. Wauw Tinne, kan zo in de rekken van de duurste kinderboetiek !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook van mij veel hartjes voor je maaksel! <3 <3 <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Reacties
  1. Op het T-shirt toch hoop ik, niet op mijn zoon ;-), die is van mij hoor ;-)

   Verwijderen
  2. Op het t-shirt, de stof en mss ook een beetje op de zoon :-p

   Verwijderen
 4. Schoon! Ik ben er van overtuigd dat dit een favorietje wordt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit shirt is echt gewéldig! Super super knap. Dit zou ik zo kopen voor mijn ventjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Dank je! En die stof is echt super... Ik heb al een blogbericht klaarstaan met nog meer van dat stofje trouwens! In een andere kleur dan wel...

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!