maandag 13 maart 2017

Pretty Polina - (Coffee+Thread) - Giveaway!

Ik was nooit een prinsessenmeisje... Alle neigingen werden waarschijnlijk vakkundig onderdrukt door mijn moeder, in de jaren 70-80 beïnvloed door moderne feministische ideeën ;-). Hoewel ze Barbiepoppen weerde uit mijn jongemeisjesleven, kreeg ik de Sint wel overtuigd het legendarische "Modewijzer" langs te brengen. Misschien is de kiem daar gelegd... Ik vind het namelijk wel schattig als mijn dochter zich uitdost in roze en blingbling... Zij het eerder in haar vrije tijd dan in het echte leven ;-).

Blij als een kind was ik dan ook toen mijn bijna tiener toch nog schitteringen in de ogen kreeg bij het zien van de Polina dress toen Olga, het creatieve brein achter "Coffee and Thread", een oproep tot testen deed. Voorheen had ik ook al het geluk het patroon van haar Ila dress mee te mogen uitproberen en ik ben fan van haar patronen!


Ach, die Polina... Het patroon heeft alles wat een meisje-meisje belieft... Noor waant zich een prinses in haar nieuwe zwierjurk. Ik waande me een koningin tijdens het omzoomen van de, naar mijn gevoel, meters brede cirkelrok...


De jurk heeft verschillende opties. Ik koos voor de versie met de lange ruffels. Ruffels, you love it or you it them. Ik deed er even over maar ben nu helemaal pro.Het patroon schrijft knopen en knoopsgaten voor, ik sloot met gouden pitserkes. Om het geheel nog meer een retrotoets te geven,  sieren lange linten het rugpand.
Het is een jurk die er uit ziet alsof ze niet gemakkelijk te maken is, maar dat valt best mee! Volgens mij kan een avontuurlijke beginner met enige ervaring best weg met het patroon en de instructies. Loop je toch ergens vast, er zijn hulplijnen genoeg!

Zelf maak ik de Polina jurk zeker nog een keer. Zij het dan in een wat soberdere stof. De prachtige uitbundige botanische stof in combinatie met de weelderigheid van de jurk is voor mij "wat" over de top maar ach...

Om te illustreren dat het een ideaal patroon is voor een ideale communie-, lente_ of ander feest jurk is, toon ik een foto van de jurk in testfase. Het wit van het baalkatoen geeft het geheel een heel feestelijke uitstraling.


Zie je het kleine ongelukje? 


Via deze link vind je meer info over de jurk en alle mogelijke versies.
Het patroon is nog tot het begin van de lente te koop voor slechts 7 USD i.p.v. 9 USD (Coffee+Thread Patterns). Als je je toevoegt aan de Coffee+Thread Patterns-facebookpagina, krijg je via een code nog eens 10 % korting bovenop!
Bovendien kan je het patroon momenteel winnen, samen met een stof van Cotton+Steel!

a Rafflecopter giveaway


Naaisgroetjes van TinneV


Patroon: Polina dress van Coffee and Thread (12mo - 12y)
Stof: botanical uit de feestcollectie van MissAnaïs

https://1.bp.blogspot.com/-3dIS74k-KpM/WMWf8IJi1KI/AAAAAAAAJtE/Nj2ANbgi3VsQjEQtNRBpJ9n0ogEFDagbQCLcB/s1600/flat%2Bsketch.jpg

16 opmerkingen:

 1. This is absolutely stunning!!! 💙💙💙 So so beautiful! 😍😍😍😍

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een peachtige versie is dit toch! Heel mooi ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love love love it!! Echt mooi met dat zalmroze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit plaatje klopt echt helemaal, knap gedaan! Dochter en ik zijn nog steeds geen megafan van ruffles, maar deze versie helpt wel! En ik was stiekem al verliefd op jouw testversie ...

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!