zaterdag 20 februari 2016

Superluipaard en dat een mens geen kat is...

Carnaval op school en thema van het KSAweekend: twee keer hetzelfde voor de dochter! Superhelden... Geen Mega Mindy of Super Woman hier... Wel Superluipaard! Voor het KSAweekend zonder staart want daar was op het schooltoilet een accident mee gebeurd... Je kan een kat niet met een mens vergelijken hoor, mama. Een kat kan haar staart omhoog doen!

Zorro liep hier toevallig ook nog ergens rond. De Kringwinkel deed al gouden zaken aan ons! Bakken vol verkleedkleren kan je hier in huis vinden. Supertip om je kist te vullen: houd tijdens de Carnavalsperiode de themaverkoopdagen van de Kringwinkels in de gaten! 
En toch was er nog een verzoek: een tijgerpak. Bij ThinkMarie vonden we echter een ander stofje en ach, wie ziet het verschil nu tussen een tijger en een luipaard???
Welke patroontjes zijn simpel en dus snel gemaakt? Met een pyjamabroek kom je al ver...Voor het bovenstukje vond ik inspiratie in Homemade Mini Couture.

Hoe vreselijk eindigt dit verhaal... Zorro versus Superluipaard: 1-0.


Patroon: voor de broek gebruikte ik de pyama uit het Grote Naaiboek van Femma, voor het bovenstukje de Butterfly Chaser uit Homemade Mini Couture - Stof: Think Marie Naaisgroetjes van TinneV

7 opmerkingen:

 1. Superluipaard lijkt wel heel hard op ...jou! Die 2 hebben een hoop pret! Leuk pak!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 'T hoeft idd niet altijd ingewikkeld te zijn en... een mens is geen kat - goed opgemerkt Noor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Dat klopt nu eens helemaal! Elke dag is het hier wel iets anders ;-)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!