maandag 9 april 2018

Jeune twin set van Sewpony

Oh, wat een mooi moment om het patroon van deze schattige twinset te lanceren: lenteweertje, goesting om naar buiten te gaan, zin in snel klaar projectjes... Suz van Sewpony tekende een bloesje dat perfect bij dit heerlijke weer past en combineert het met een rimpelrok (al dan niet met opzetzakken).

Het bloesje doet het hem...Een eenvoudig modelletje, volledig gevoerd met verschillende opties voor de hals en de afwerking van de rug.

Je kan kiezen voor een ronde halslijn zonder kraag, een kraagje met een striklint...


... of een half peter pan kraagje.
De neklijn kan je rond maken of een V-lijn geven, evenals de zoom onderaan. Hier, op vraag van Noor, zowel boven- als onderaan een V-tje...


Noor koos hartjeskamsnaps dus kon ik knoopsgaten skippen (fiejoew ;-))

Het topje valt op heuphoogte, dus eerder kort. Ik verlengde zodat het gemakkelijker in de rok gedragen kan worden...
  
... zonder oversized te zijn voor op een broekje (hier het nieuwste patroon van Made By Toya: the Graphite Trousers and Shorts (meer foto's en info in mijn volgende blogpost: HIER)...

 Het patroontje van de rok is eenvoudig en vult het bloesje mooi aan... De grote zakken opzij maken het plaatje helemaal af.

Een echte voltreffer, dit nieuwe patroon. De top is elegant en vooral best snel gemaakt... Veel knipwerk heb je er niet aan en oh, dat is zo'n verademing!

Ik klopte aan op de virtuele deur van Dot Stoffen & Wannahaves omdat ik daar vaak originele stofjes zie passeren. Eigenares Nancy deed meteen enkele suggesties en dit fijne stofje met bloemetjes sprong er voor mij helemaal uit. Het past perfect bij de retrolook van de top en het het kleine Tinneke in mij werd meteen helemaal blij door de overdaad aan schattigheid!
De Jeune twin set (12mnd-12j) kan je (samen met een gratis extraatje!) vanaf vandaag aankopen bij Sewpony

Voor meer Jeune-inspiratie:


Naaisgroetjes van TinneV

11 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!